ŠTA I KOME JE NAMENjEN ITC VODIČ ZA POSLOVANjE?

ŠTA I KOME JE NAMENjEN ITC VODIČ ZA POSLOVANjE?
 Izvor: Ministarstvo privrede Republike Srbije 

 Kako bismo preduzetnicima olakšali poslovanje i pomogli u donošenju poslovnih odluka predstavljamo vam vodiče koji će pomoći da na osnovu relevantnih informacija donesete poslovne odluke.

 Vodiči su realizovani kroz projekat “EU za bolje poslovno okruženje” koji sprovodi Svetska banka, zajedno sa Ministarstvom privrede, a uz podršku Evropske unije. Prvi u nizu je Vodič za IT industriju, a uskoro će biti dostupni vodiči za još devet sektora, počevši sa onima iz oblasti ugostiteljstva - restorani, kafići i ketering; usluga smeštaja i hrane; otvaranja frizerskih i salona lepote; otvaranja auto servisa i održavanja vozila.

 Cilj vodiča „Kako da započneš i vodiš svoj posao?“ je da na jednom mestu i na detaljan način budu prikazani uslovi za poslovanje u različitim oblastima. 

 Namenjeni su preduzetnicima koji su tek započeli ili planiraju da započnu svoj posao, kao i onima koji već neko vreme posluju i suočavaju se sa pitanjima vezanim za redovno poslovanje. 

 Posebna prednost vodiča je što su praktični i što preduzetnici brzo i lako mogu da nađu teme i preporuke koje su im u datom trenutku relevantne. U vodičima će biti dat veliki broj primera, ilustracija i saveta na šta posebno treba obratiti pažnju u tipičnim situacijama iz svakodnevnog poslovanja.
Predstavljeni vodiči će kroz konkretno i praktično obrazložene uslove poslovanja, prikazane na jednom mestu, doprineti predvidivijem i povoljnijem poslovnom okruženju.

  Za više informacija posetite link

 http://www.informator.preduzetnistvo.gov.rs/baza_znanja/vodic-za-poslov…