ШТА И КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕН ИТЦ ВОДИЧ ЗА ПОСЛОВАЊЕ?

ШТА И КОМЕ ЈЕ НАМЕЊЕН ИТЦ ВОДИЧ ЗА ПОСЛОВАЊЕ?

Извор: Министарство привреде Републике Србије


Како бисмо предузетницима олакшали пословање и помогли у доношењу пословних одлука представљамо вам водиче који ће помоћи да на основу релевантних информација донесете пословне одлуке.

Водичи су реализовани кроз пројекат “ЕУ за боље пословно окружење” који спроводи Светска банка, заједно са Министарством привреде, а уз подршку Европске уније. Први у низу је Водич за ИТ индустрију, а ускоро ће бити доступни водичи за још девет сектора, почевши са онима из области угоститељства - ресторани, кафићи и кетеринг; услуга смештаја и хране; отварања фризерских и салона лепоте; отварања ауто сервиса и одржавања возила.

Циљ водича „Како да започнеш и водиш свој посао?“ је да на једном месту и на детаљан начин буду приказани услови за пословање у различитим областима.

Намењени су предузетницима који су тек започели или планирају да започну свој посао, као и онима који већ неко време послују и суочавају се са питањима везаним за редовно пословање. 

Посебна предност водича је што су практични и што предузетници брзо и лако могу да нађу теме и препоруке које су им у датом тренутку релевантне. У водичима ће бити дат велики број примера, илустрација и савета на шта посебно треба обратити пажњу у типичним ситуацијама из свакодневног пословања. 
Представљени водичи ће кроз конкретно и практично образложене услове пословања, приказане на једном месту, допринети предвидивијем и повољнијем пословном окружењу. 

За више информација посетите линк

http://www.informator.preduzetnistvo.gov.rs/baza_znanja/vodic-za-poslov…