O Nama

Objedinjena procedura je postupak ili skup postupaka iz oblasti izgradnje koje sprovodi Gradska uprava po službenoj dužnosti, u ime i za račun stranke, pribavljanjem potrebnih uslova i drugih dokumenata od republičkih i lokalnih javnih preduzeća, Službe za katastar nepokretnosti i drugih organizacija kojima su poverena javna ovlašćenja. Objedinjena procedura predstavlja značajnu pozitivnu novinu, uvedenu izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji iz decembra 2014. godine, koja će smanjiti korake, troškove i vreme izgradnje, priključenja na infrastrukturu i upisa prava svojine. Time će se za privredu i građane značajno pojednostaviti komplikovan proces pribavljanja dokumenata, potrebnih u različitim fazama izgradnje objekata. Projekat "Osnivanje jedinstvenog šaltera za podršku biznisu i izdavanje građevinskih dozvola", finansirale su Evropska unija i Vlada Švajcerske preko programa evropskog partnerstrva s opštinama - EU PROGRES koji je usmeren ka stvaranju boljih uslova života i stvaranju povoljne klime za investicije koje će podstaći prosperitet građenja u Južnoj i Jugozapadnoj Srbiji.

Objedinjena procedura je postupak ili skup postupaka iz oblasti izgradnje koje sprovodi Gradska uprava po službenoj dužnosti, u ime i za račun stranke, pribavljanjem potrebnih uslova i drugih dokumenata od republičkih i lokalnih javnih preduzeća, Službe za katastar nepokretnosti i drugih organizacija kojima su poverena javna ovlašćenja. Objedinjena procedura predstavlja značajnu pozitivnu novinu, uvedenu izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji iz decembra 2014. godine, koja će smanjiti korake, troškove i vreme izgradnje, priključenja na infrastrukturu i upisa prava svojine. Time će se za privredu i građane značajno pojednostaviti komplikovan proces pribavljanja dokumenata, potrebnih u različitim fazama izgradnje objekata.


 Projekat "Osnivanje jedinstvenog šaltera za podršku biznisu i izdavanje građevinskih dozvola", finansirale su Evropska unija i Vlada Švajcerske preko programa evropskog partnerstrva s opštinama - EU PROGRES koji je usmeren ka stvaranju boljih uslova života i stvaranju povoljne klime za investicije koje će podstaći prosperitet građenja u Južnoj i Jugozapadnoj Srbiji.

Ažurirano 15.03.2015. godine